FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Beats for Love slibuje nejsilnější line-up v historii

Beats for Love slibuje nejsilnější line-up v historii
28. 05. 2019   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Organizátoři největšího českého a slovenského tanečního festivalu Beats for Love připravili pro fanoušky dosud nejsilnější line-up v historii festivalu, který ve srovnání s minulými ročníky zahrnuje dvojnásobný počet zahraničních interpretů. Chystá se rozšíření festivalového areálu a také programu, který nově nebude jen o hudebním zážitku, ale i o zajímavých diskuzích a workshopech. Tradičně pak budou součástí festivalu také charitativní aktivity.
Korunním klenotem festivalu je bezpochyby multižánrová Love stage, která letos oslaví tříleté výročí. Mezi hlavní headlinery letošního ročníku, kteří na ní zahrají, patří holandská mega hvězda Don Diablo, který osloví především mainstreamově orientované fanoušky elektronické hudby. Jeho hudební životopis zdobí spolupráce se jmény jako Coldplay, Ed Sheeran nebo The Chainsmokers. Minulý rok se navíc umístil na 7. místě ve světově uznávané anketě DJ Mag Top 100 DJs, kterou pořádá jedno z největších světových médií pro taneční hudbu. Ve stejné anketě se pravidelně umisťuje i další nizozemská DJská a producentská superstar, Oliver Heldens. Loni obsadil 9. pozici a celkově už se v této anketě umístil pětkrát za sebou. Spolupracovali s ním například Tiësto, David Guetta, nebo Martin Garrix.

Don Diablo

Fanoušci se také těší na maskovaného house DJ mága Claptone z Německa, jehož popularita v posledních dvou letech stoupá raketovým tempem a který je známý svou pro unikátní show v bílých rukavičkách, masce a cylindru. Z Německa do Ostravy dorazí také DJ a producent Alle Farben, který vydává jeden hit za druhým a jeho singly jako 'Supergirl', 'Please Tell Rosie', 'Little Hollywood' nebo 'Bad Ideas' patří mezi nejhranější hity evropských rádií a na Beats for Love předvede svoji show už ve středu 3.7. od 16 hodin odpoledne. Přijede také legenda světového techna, Němec Sven Väth, familiérně nazývaný papa Sven. “Loni jsme s kolegy byli na Tomorrowlandu v Belgii, což je aktuálně asi největší festival taneční hudby na světě, a Sven nás naprosto dostal. Za nás to byl rozhodně nejlepší techno umělec tohoto festivalu a jsme rádi, že letos zavítá k nám do Ostravy,” uvádí Kamil Rudolf, ředitel Beats for Love. Ve výčtu německých hvězd nemůže chybět ani Robin Schulz, který na Love stagei vystoupí hned úvodní den festivalu. DJ a producent je známý především díky svým remixům na skladby 'Prayer In C' a 'Waves', která byla nominována na Grammy, a také skladbě 'Sugar'.

Mezi hvězdy drum and bassového stylu letos rozhodně patří matador Netsky z Belgie, který hrál snad na všech největších festivalech na světě a vytvořil remixy pro Jessie J nebo Eda Sheerana. “Naprosto speciální projekt si pak pro naše publikum připravil legendární liquidový DJ a producent High Contrast, který se drží na vrcholu D&B scény už více než 10 let. Letos se nám podařilo exkluzivně a historicky poprvé přivést do České republiky jeho full live show, která se jmenuje The High Contrast Band. Užijeme si tak Lincolnovy skladby v unikátním pojetí živé kapely, kterou samozřejmě bude "dirigovat" on sám osobně,” popisuje Rudolf. Po dvou letech na festivalu opět vystoupí i britská hvězda Wilkinson, po které opakovaně volali samotní návštěvníci Beats for Love.

Letos premiérově bude součástí festivalu i diskuzní fórum s názvem Beats Evolution. Jedná se o tematicky zaměřené panelové diskuze s rozmanitými spíkry z České republiky i zahraničí, kteří z různých úhlů představí hudební svět a život v něm. Návštěvníci festivalu tak nahlédnou pod pokličku organizace festivalů a do backstage zákulisí, seznámí se s fungováním českým hudebních klubů, proberou vztah umělce a fanouška nebo mentální zdraví umělce. “Nebudou chybět ani témata jako role drog na taneční scéně, což je ve většině případů tabu, o kterém se nemluví, zdroje inspirace pro umělce nebo balancování uměleckého a rodinného života,” říká Matyáš Ožana, marketingový ředitel festivalu Beats for Love.

Rozšiřuje se také nabídka doprovodného programu. Vedle oblíbených aktivit, jakými jsou kupříkladu beerpong, testování sprayařského a parkourového umění, facepainting, ping-pong nebo fotbálky přibude letos například DJ škola. V rámci té si mohou návštěvníci festivalu na vlastní kůži otestovat DJ umění, a to na nejmodernějších DJ strojích.

Beats4charityVedle všech novinek sedmého ročníku stojí aktivity, které jsou součástí Beats for Love už 6 let. Jedná se o charitativní projekty, které podporují regionální dobročinné instituce i jednotlivce v těžké životní situaci. Po těžce postižené holčičce, mobilním hospici, kardiologickém oddělení, neslyšících tanečnících nebo nevidomém zpěvákovi letos přichází podpora dvou vážně nemocných lidí, šestileté Emmy Plačkové a dvaceti tříletého Honzíka Kuňáka. Na Emmu v patnácti měsících vytryskla vařící voda z prasklé konvice a od té doby kromě popálenin trpí poúrazovým poškozením mozku. Honzík má dětskou mozkovou obrnu, kvadruparézu a oční vadu. Získané peníze pomůžou v případě Emmy uhradit rehabilitace a speciální pobyty v lázních, v případě Honzíka mechanický vozík, žíněnku nebo asistenta. Na samotném festivalu pak vystoupí dva tělesně postižení chlapci z Centra pro rodinu a sociální péči, jejichž největší zálibou je právě DJing a hraní na festivalu Beats for Love je splněním jejich snu.

Dodal: Beats for Love

BEATS FOR LOVE

Středa 3. 7. 2019 až Sobota 6. 7. 2019
Vystupují:
Don Diablo, Robin Schulz, Jauz, Claptone, Chocolate Puma, Orjan Nilsen, Dimension, Delta Heavy, Egbert Live, AniMe, Heatbeat, Illyus & Barrientos, Loadstar, 3RDKND (Katharsys, Donny, Forbidden Society), Pythius, Merk & Kremont, Lewis Fautzi, Malice, Deas, Suburbass, DJ Hybrid, Selecta J-Man, Spirit Architect, The Sweet Life Society, FA73
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |