FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Beats for Love startuje již ve středu

Festival Beats for Love startuje již ve středu
28. 06. 2018   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Největší festival elektronické hudby v srdci Evropy otevře své brány už ve středu 4. července. Fanoušky taneční hudby letos čekají 4 dny plné vystoupení zahraničních i českých DJs, umělců a performerů, kteří zahrají na 13 pódiích v areálu Dolních Vítkovic. Letošní ročník slibuje největší počet headlinerů a nejsilnější line up v historii. 
Hlavními headlinery letos budou Galantis, Alan Walker, Sigma, Roger Sanchez, Andy C, Sub Focus či Youngr. Milovníky elektronické hudby kromě nich roztančí více jak 400 dalších interpretů z celého světa. Ti si budou pomyslnou hudební štafetu předávat na 13 různých pódiích. Kromě nepřeberného množství hvězd ze světa elektronické hudby budou k vidění i zástupci jiných hudebních stylů. Strhující show předvedou například tuzemští interpreti jako Ektor, Kali nebo Skyline. Pořádnou zábavu tradičně zaručí i Jägermeister truck, kde bude o dobrou zábavu postaráno až do časných ranních hodin.

Galantis

Na festivalu bude probíhat také domácí finále mezinárodní djské soutěže IDA WORLD 2018. Tuzemští DJs budou v kategoriích Show, Scratch a Technika. Vítězové si zahrají na hlavní stage festivalu. Neobvyklým hudebním projektem je i spolupráce s neslyšícími tanečníky a nevidomým zpěvákem. V neposlední řadě má festival i letos charitativní přesah. Letos proběhne veřejná sbírka na podporu nevyléčitelně nemocných pacientů a pozůstalých z Mobilního hospicu Strom života.

Návštěvníci se mohou těšit také na nabitý doprovodný program. Tradiční aktivity jako fotbálek, graffiti, vodní bitvy nebo facepainting doplní i zbrusu nová zábava. Připraveny jsou workshopy a exhibice týmu amerického fotbalu Steelers Ostrava a baseballového týmu Arrows Ostrava. Ti, kteří ani na festivalu nepřestávají lovit nové adrenalinové zážitky se mohou pustit i do programu ve stylu pevnosti Boyard s názvem Tepfactor. Přichystány jsou i pravidelné lekce jógy, masáže a ve spolupráci se Zdravotním ústavem také testy na HIV. O dobrou náladu všech návštěvníků se budou po celou dobu starat i krásky z týmu JägerBeets se zásobou ledově namražených drinků. 

Pokud chcete na vlastní kůži zažít unikátní atmosféru festivalu Beats for Love, dorazte v termínu 4. – 7. července do areálu Dolních Vítkovic v Ostravě. Další informace naleznete na http://www.b4l.cz

Dodal: Zuzana Kantorová, Nedori

BEATS FOR LOVE

Středa 4. 7. 2018 až Sobota 7. 7. 2018
Vystupují:
Galantis (SWE), Alan Walker (NOR), Roger Sanchez (USA), Sub Focus (UK), Youngr (UK), Kali & PETER PANN (SK), The Upbeats (NZ), Teddy Killerz (UA/RU), Jade (HU), Mindscape (HU), L 33 (BG), DANNIC (NL), Super8 & Tab (FIN), Rodg (NL), Sam Divine (UK), Dj Mad Dog (IT), Bass Modulators (NL), Luca Agnelli (IT), Lea Dobricic (SRB), Horacio Cruz (ES), Nãnci and Phoebe (UK), Demolition Man UK (UK), Aries (UK), Peppery (UK), Deekline (UK), The Swing Bot (FR)
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |