FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Beats for Love slibuje nejsilnější line up v historii

Beats for Love slibuje nejsilnější line up v historii
21. 03. 2017   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Ano je to tak, největší taneční festival v srdci Evropy Beats for Love odhaluje čím dál víc světových interpretů a slibuje ještě větší a zvučnější jména! Mezi těmi, které již pořadatelé zveřejnili nechybí světová megastar Wilkinson, nejlepší hardcore DJka světa Miss K8, nejlepší breakbeat DJka Lady Waks nebo legenda Krafty Kuts, který vystoupí i se svým dvorním Dynamite MC. 
Na line upu festivalu se objevují i live projekty jako kapela N.O.H.A. či bratrské duo Ragga Twins.

Wilkinson

“Letos se našemu booking týmu opravdu dařilo a tak se budeme těšit na spousty světových hvězd napříč všemi tanečními styly. Mnoho z nich jsme již zveřejnili, ale spousta jich na své oznámení teprve čeká. Rozhodně letos půjde o nejsilnější line up v 5. leté historii festivalu, na který jsme již teď opravdu hodně hrdí,” komentuje nové, již zveřejněné, ale i zatím utajované jména ředitel festivalu Kamil Rudolf. “Mezi jedny z největší jmen letošního ročníku rozhodně patří Wilkinson z Velké Británie, který získal ocenění - ‘Nejlepší skladba’, ‘Nejlepší album’, Nejlepší video’, Nejlepší producent’ a ‘Nejlepší živý projekt’. Také má na svědomí skladby 'Tonight', 'Half Light' nebo 'Afterglow', které bouraly příčky světově uznávané UK chart. Vystoupí na nové Main stage, která bude umístě na velké ploše industriálního parku Dolní Vítkovice a bude mít kapacitu více jak 30 000 lidí. Taneční komfort tak bude na velmi vysoké úrovni,” doplňuje Rudolf informace o jednom z nově zveřejněných jmen a místě kde vystoupí.

“Celosvětově uznávaná jména letos dorazí i na breakbeat stage. Představí se ní například několikanásobná nejlepší breakbeat DJka a producentka Lady Waks. Na tomto pódiu také vystoupí legenda tohoto tanečního stylu Krafty Kuts, který dorazí i se svým dvorním a neméně populárním Dynamite MC,” jmenuje další účinkující člen organizačního týmu Matyáš Ožana. Hardcore & Hardstyle Devastator stage loni přivítala krále hardcoru, letos na ní vystoupí královna tohoto stylu. Do Ostravy totiž přiletí Miss K8, která se druhý rok po sobě umístila v TOP 100 DJs prestižní ankety DJ Mag. 

Novinky v rámci rovných beatů zaznamenala EDM & Trance stage, kde vystoupí legendární trance producent a DJ z Holandska Richard Durand nebo jeho mladý a velice nadějný krajan Estiva. “House stage v tomto roce přivítá jedno z nejžhavějších jmen současné house music, italského producenta a DJe, který si říká Riva Starr. Ten například spolupracuje na skladbách s Fatboy Slimem, což je kapacita světové taneční hudby,” odtajňuje další jméno Ožana.

I v letošním roce se na festivalu objeví live projekty, které jsou mezi fanoušky velmi populární. Na Reggae 2 Jungle stage se tak návštěvníci můžou těšit na bratrské duo Ragga Twins, které má za sebou skladby se jmény jako Skrillex nebo Aquasky. Na nové Main stage se pak objeví multižánrová kapela N.O.H.A., která je u českých fanoušků velice populární. “Na tom stejném pódiu vystoupí i Fly & Netik, což je DJská dvojice z Francie, jejíž DJské umění je na tak vysoké úrovni, že posbírali 7 světových titulů v DMC, nejprestižnější světové DJ soutěži! Na jejich vystoupení se určitě těším a nenechám si ho ujít,” ukončuje výčet nových jmen Rudolf.

Vstupenky jsou aktuálně v prodeji za 490,- + poplatky předprodejce.. V prodeji jsou i VIP vstupenky, lístky do Love kempu a na festivalové parkoviště. Veškeré informace naleznete na webových stránkách www.b4l.cz nebo na facebook profilu.

Dodal: B4L

BEATS FOR LOVE

Středa 5. 7. 2017 až Sobota 8. 7. 2017
od 500 Kč
Vystupují:
Fatboy Slim, Wilkinson, Sigala, Danny Byrd, Dope D.O.D., Krafty Kuts ft. Dynamite MC, Lady Waks, Miss K8, Richard Durand, Riva Starr, Tom Staar, Zatox, Balthazar, Ben Long, Billain, Current Value, DJ Fly & DJ Netik, Eric Sneo, Estiva, Eva Lazarus, Freqax, Hallucinator, Jamie Irie, Katharsys, Kideko, Marpo & Troublegang, Matt Mus, N.O.H.A., Ragga Twins, Rachel K Collier, Rawtekk, Forbidden Society, Kosay, MLDj
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |