FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Raketoplán Metronome přeletí nad Prahou

Raketoplán Metronome přeletí nad Prahou
13. 06. 2016   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Open air festival Metronome, který rozezní 25. a 26. června areál Výstaviště Praha, přináší mimo hvězd jako jsou Iggy Pop, The Kooks či The Foals také nadupaný doprovodný program! 
„Vesmírná tematika a motto festivalu ‚Bang zoom up to the Moon, bude provázet i aktivity jako jsou fotokoutek s kosmický pozadím, mobilní planetárium nebo třeba Gyroskop, což je trenažér gravitačního přetížení,“ řekl koordinátor doprovodného programu Vojtěch Havlovec ze Stop Zevling. Na návštěvníky festivalu čeká Šapitó s novým cirkusem, slepecký labyrint, sportovní aktivity jako ping-pong, Jump Park či logické hry Smart games. Nebude chybět ani dětský koutek se zázemím neboli Baby office a kreativní dílnička pro šikovné ruce. Více informací najdete na www.metronomefestival.cz. Festivalové vstupenky jsou k dostání v předprodeji sítí TicketPro, GoOut a TicketPortal.

Raketoplán Metronome přeletí nad Prahou

Vesmírný program
Ten, kdo se chystá na METRONOME, by se měl nechat zvěčnit ve fotokoutku s pozadím Měsíce, vesmíru a METRONOME stavby a kromě toho si zapózovat v helmě, z filmu Zítra vstanu a opařím se čajem, zapůjčené z fundusu filmových studií Barrandov. Pozdrav z festivalu však může být také pohyblivý, lze si ho vyrobit v koutku klubového kina BIO OKO jako animovanou pohlednici s loutkami vystupujících interpretů. Simulovaný let do vesmíru a pohled na krajinu Marsu, mohou zažít všichni, kteří navštíví digitální Mobilní planetárium. Milovníky extrémních zážitků a techniky zaujme Gyroskop, ve kterém na vlastní kůži zjistí, co znamená gravitační přetížení. Pro sportovní vyžití bude k dispozici improvizované fotbalové hřiště a pro vyznavače stolního fotbálku speciální stan. Na festivalu je možné zahrát si také Ping-pong, ti soutěživí se mohou v sobotu zúčastnit hromadného turnaje v obíhačce alias všechno kolem tebe je pálka. Kdo chce skákat nejen v kotli své oblíbené kapely, vyzkouší Jump Park, kde jsou připraveny v průměru třímetrové trampolíny.

Chill out i aktivity nejen pro rodinu ve Family zone
Trendy nového cirkusu představí Šapitó, které nabízí svůj vlastní program nepřetržitě po celou dobu festivalu. Do tajů lezení na šálách či chození na samostojné hrazdě zasvětí návštěvníky uskupení Cirkus TeTy. Další moderní cirkusovou záležitost přinese představení Cink Cink Cirk pětičlenné akrobatické party. V neděli se můžete těšit na Slam Poetry Show, během které si vychutnáte poezii okamžiku na živo. Hlídání dětí a komfortní zázemí pro maminky i tatínky nabízí služby Baby office. Pro ty, kteří se nebojí výzev a logiky bude připravena aktivita Smart games nabízející velké prostorové hlavolamy, stavění magnetické stavebnice geomagu a další záludné rébusy. Malé šikovné ruce zase pobaví Kreativní dílnička, kde se budou vymalovávat jako omalovánky vesmírná plavidla a planety. A pro všechny, kteří se potřebují rychle dostat z jedné stage na druhou budou k dispozici koloběžky k zapůjčení zdarma. 

Neziskovky na METRONOME 
Festival METRONOME spolupracuje s neziskovými organizacemi, které na festivalu představí svou činnost. Návštěvníci zjistí, čemu se věnuje dětský klub Jahoda o.p.s., organizace mapující šelmy, které se vrací do přírody Monitoring šelem. V rámci aktivit na podporu lidí s handicapem zraku připraví Neviditelná výstava slepecké hry či slepecký labyrint. Jak se dá dobře a aktivně žít v okrajových částech Prahy vysvětlí nezisková organizace Neposeda o.p.s. Akademie soběstačnosti nechá návštěvníky vyzkoušet si výrobu fresh džusu šlapáním na kole. 

Dodal: Eliška Míkovcová, piaristi.cz
METRONOME PRAGUE

METRONOME PRAGUE

Sobota 25. 6. 2016 až Neděle 26. 6. 2016
od 1600 Kč
Vystupují:
Iggy Pop, Foals, The Kooks, Crystal Fighters, J.A.R., Richard Muller, Ivan Král, Jiří Suchý
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |