FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Beats for Love 2015 nabídne 11 scén a 350 účinkujících

Beats for Love 2015 nabídne 11 scén a 350 účinkujících
19. 01. 2015   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Pořadatelé největšího svátku taneční hudby u nás, festivalu Beats for Love, oznamují první informace k 3. ročníku a očekávají opět rekordní návštěvnost.
V roce 2013 se festivalu zúčastnilo 25 000 fanoušků taneční hudby a v roce 2014 navštívilo Dolní oblast Vítkovice dokonce 35 000 lidí. Beats for Love se tak rázem stal největší taneční akcí pod širým nebem v rámci celé střední Evropy.

Beats4Love 2015

„Velice usilovně pracujeme na přípravách ročníku 2015 a doufáme, že se letos přiblížíme hranici 50 000 návštěvníků. Skvělé ohlasy z uplynulého ročníku jsou pro nás tím největším motorem a zároveň závazkem. Připravujeme spoustu úžasných novinek, o kterých Vás budeme postupně informovat.“ komentuje vyhlídky na nadcházející ročník ředitel festivalu Kamil Rudolf.

Festival se opět uskuteční v industriální oblasti Dolních Vítkovic a první podstatnou novinkou je délka trvání festivalu, který bude letos čtyřdenní, ve dnech 2. - 5. 7. 2015. Oproti loňskému ročníku dojde k velkému rozšíření celého areálu směrem k Provozu Hlubina, kde bude využito prostředí tzv. Starých koupelen a krásné náměstíčko pod bývalou těžní věží. S rozšířením areálu se navyšuje také počet hudebních scén, kterých bude letos celkem jedenáct. Na své si přijdou fanoušci stylů Drum and Bass, House, Urban, Techno, Reggae, Electroswing a Breakbeat. Uprostřed areálu vyroste tzv.Party Village stage se vstupem od 18-ti let. Nově vzniknou podia zaměřující se na EDM & Trance, Hardstyle & Hardcore a Psytrance. Tanečníci se můžou těšit na více než 350 vystupujících jak z ČR, tak ze zahraničí. Chcete si naplno užít čtyři dny plné hudby? K dispozici bude Love Camp, v těsné blízkosti areálu.  

„Ve vystupujících máme téměř jasno. Jednáme s agenturami a agenty jednotlivých DJs, se kterými to není vždy úplně jednoduché. Pozitivní na tom je, že už o festivalu vědí, takže se nemusíme komplikovaně představovat.“ řekl Jakub Šindler, jeden ze stage managerů EDM & Trance stage.  

Pro fanoušky Drum and Bass máme skvělou zprávu a zároveň plníme jejich četná přání. Drum and Bass scéna bude umístěna opět pod Vysokou pecí. Její orientace se vrátí ke konceptu prvního ročníku. Urban stage se posune blíže směrem ke vstupu do festivalového areálu. Nejpodstatnější změnou projde Techno stage, která bude situovaná mezi Gongem a Vysokou pecí. Psytrance proběhne na náměstíčku u dolu Hlubina. Pódium Hadcore & Hardstyle společně s pódiem pro Breakbeat zaplní prostor bývalých koupelen. Situování House, Reggae, Electroswing a Party Village scén se oproti minulému ročníku nemění.

"Jsme velmi rádi, že zde vzniká tradice dalšího silného festivalu, který cílí na nastupující generaci. V zahraničí má spojení taneční hudby a industriálu bohatou historii a toto spojení zafungovalo i u nás. Věřím, že třetí ročník festivalu Beats for Love přitáhne do Dolních Vítkovic opět zástupy fanoušků taneční hudby." pronesl Petr Koudela, ředitel sdružení Dolní oblast Vítkovice.

Festival Beats for Love chce letos vylepšit také design jednotlivých scén, což je ideální šance pro nadšené a tvůrčí umělce. Pokud jste zruční, máte kreativní myšlení, čas a dostatek píle, neváhejte se ozvat se svými případnými návrhy na email martin@tripon.cz

Odkazy:
www.b4l.cz
www.facebook.com/beats.for.love

Dodal: B4L
BEATS FOR LOVE

BEATS FOR LOVE

Čtvrtek 2. 7. 2015 až Neděle 5. 7. 2015
Vystupují:
Dj Fresh, Pendulum dj set, A.M.C (UK), DRUMSOUND & BASSLINE SMITH (UK), L PLUS (SVK), ZARDONIC (VEN), DJ TONKA (GER), PHNTM (USA), ROBERT BURIAN (SVK), SONNY WHARTON (UK), CHRIS DAVIES (HUN), MARK SIXMA (NED), NIFRA (SVK), SEM THOMASSON (BEL), ALEX DI STEFANO (ITA), A.PAUL (POR), GONCALO M (POR), DJ FLY (FRA), FIRESON (KEN), SUBURBASS (FRA), ELECTROSWING MALTA DJs (MLT), TONY MARONI (AT), PSIKO (FRA), LIQUID A, MR. ULTRAFINO, PAPA DJANGO & SWING THING (SVK), GEORGE CRUSHER, HUNGRY BEATS, YCHY, FRACTAL, ONDREJ PSYLA, MESSENJAH, DR. KARY, COCOMAN, BIFIDUS AKTIF, ELVIS, FORBIDDEN SOCIETY, NO MONEY, PIXIE, SAYKO, SUKI, THIEW, A-BEE & TOM VAGABONDO, CHRIS SADLER, JUNIOR JAN, LUCCA, MICHAEL C, ORBITH, SUBGATE, BONTRIP, DJ BRIAN, DRIFTMOON (SVK), MANENE, MARTIN GREDNER, MATAMAR, SHATO & PAUL ROCKSEEK, THOMAS COASTLINE, DAHO, JERRY, MAKAROV & STEEN, ORBITH, TOOLS PROJECT
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |