FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Permanentky na Sziget jsou vyprodané

Permanentky na Sziget jsou vyprodané
05. 08. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Organizátoři Szigetu hlásí vyprodanou kapacitu festivalových permanentek. Jednodenní vstupenky jsou stále ještě v dostání, i jejich prodej je však tento rok rekordně rychlý. Sziget festival se koná na ostrově v centru Budapešti od 11.- 18. srpna.
Od 4. srpna budou v prodeji pouze jednodenní vstupenky a to jen v průběhu tohoto týdne prostřednictvím www.szigetfestival.cz. Poprvé v dvaadvacetileté historii konání festivalu hlásí Sziget vyprodanou kapacitu permanentek.  Ve snaze zamezit černému prodeji vyhradili ještě 1.000 permanentek, které budou k dispozici na festivalových pokladnách během festivalu.

Týden před začátkem festivalu, poprvé v jeho historii, organizátoři Szigetu oznámili VYPRODANÉ festivalové permanentky. Károly Gerendai, zakladatel a hlavní organizátor, prozradil, že vzrůstající zájem o festival byl cítit v průběhu celého roku: „Věřím, že je to zásluhou dobrého line-upu, a díky kvalitě festivalového servisu uplynulých let.“ Na Sziget směřuje víc návštěvníků z celé Evropy, podle Gerendai je to také díky tomu, že Budapešť se v posledním období stala vyhledávanou turistickou destinací. Poslední roky navíc organizátoři Szigetu kladou velký důraz na mezinárodní propagaci a tvrdá práce jim nese ovoce.

Gerendai prozradil počty a kapacitu festivalu: „Máme limitovaný počet 45 000 festivalových permanentek a denní vstupenky se prodávají v množství 25 000 na každý den. To vše se spolu s médii, VIP návštěvníky, servisními pracovníky a štábem může vyšplhat na 85 000, což je počet lidí, který se v areálu festivalu bude ještě stále cítit pohodlně a příjemně.“ Gerendai očekává, že konečný počet návštěvníků během celotýdenní non-stop party může letos přesáhnout hranici 400 000.

Máme dobrou zprávu i pro fanoušky, kteří by si rádi na Szigetu užili týden plný parádní hudby a skvělé atmosféry, ale nestihli si koupit permanentku. Organizátoři vyčlenili 1 000 kusů 7 denních festivalových permanentek, které budou k dispozici přímo na místě. Tímto chtějí nejen vyjít vstříc opozdilcům, ale zejména tak zamezit padělkům a černému prodeji vstupenek a permanentek.

Organizátoři Szigetu se každý rok snaží vylepšovat služby a zvyšovat komfort festivalu. I tento rok budou moci návštěvníci Szigetu prostřednictvím služby Citypass poznávat a objevovat Budapešť za symbolickou cenu, pojištění Safe&Fun pokryje všechna rizika, která na festivalu číhají, oficiální parkoviště v blízkosti areálu pak ušetří stres a nervy z pakování v rušném velkoměstě, a spousta návštěvníků pak ocení například možnost pronájmu stanu či speciální Festfone mobil.

Do Szigetu zbývá už jen týden! Neváhejte a připojte se k tisícům Szigeťanů z celé Evropy a užijte si  skvělé koncerty nejen na hlavním pódiu, ale i spoustu zábavných uměleckých aktivit a radosti na Ostrově svobody!

Na letošním Sziget festivalu, který se koná od 11.-18. srpna, vystoupí například: Blink-182, Queens of the Stone Age, Deadmau5, Placebo, Imagine Dragons, Skrillex, Macklemore & Ryan Lewis, Lily Allen, Bastille, Korn, Cee Lo Green, Manic Street Preachers, Kelis, The Prodigy, Outkast, Calvin Harris, Klaxons, The Bloody Beetroots, Madness a mnoho dalších.
Kompletní program a víc informací najdete na www.szigetfestival.cz.

Dodal: Premysl Stepanek, Sziget festival
SZIGET (HU)

SZIGET (HU)

Pondělí 11. 8. 2014 až Pondělí 18. 8. 2014
předprodej od 179 € (bez kempu)
Vystupují:
Macklemore & Ryan Lewis, Queens of the Stone Age, The Prodigy, Placebo, Skrillex, Calvin Harris, Lilly Allen, Bastille, Imagine Dragons, Jake Bugg, Stromae, Die Fantastischen Vier, London Grammar, La Roux, Ska-P, Tom Odell, Miles Kane, Klaxons, Michael Kiwanuka, Laidback Luke, Darkside, Bonobo, Palma Violets, The Big Pink, Fink, Kavinsky live, Borgore, Jagwar Ma, Brody Dalle, Starlight Girls
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |