FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Festival Natruc nabídne Chinaski i nejdivočejší českou kapelu

Festival Natruc nabídne Chinaski i nejdivočejší českou kapelu
22. 05. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival Natruc, který se letos koná už 2. srpna na Kmochově ostrově v Kolíně, nabídne žánrově pestrý program zahrnující vystoupení pop rockové skupiny Chinaski, legendárního zpěváka a kytaristy Vladimíra Mišíka i kontroverzní cenami ověnčené kapely Hentai Corporation. Pořadatelé 17. ročníku festivalu opět připravují tři pódia, na kterých se představí přes tři desítky interpretů.
Návštěvníci se mohou těšit na známé kapely Chinaski, Mandrage, Wohnout, Rybičky 48, Sto zvířat nebo na legendu Vladimíra Mišíka & Etc.

„Dorazí i nejdivočejší česká kapela oceněná hudebními cenami Žebřík za Videoklip roku k písni Equilibristic Brides, v němž zpěváka Hentai Corporation Radka Škarohlída pronásledují nazí bobři,“ vypichuje z programu kontroverzní kapelu dramaturg festivalu Martin Řehoř. Cenami ověnčená je i kapela Mandrage, která se stala Skupinou roku v Cenách TV Óčko i v anketě Žebřík. Skupina Doctor Victor je druhou nejlepší světovou kapelou podle soutěže Global Battle of the Bands, jejíž finále proběhlo v Thajsku.

Na Kmochově ostrově letos vystoupí také raper Ektor, kapely Imodium, Zakázaný ovoce, Super Tuzex Bros či A Banquet, písničkáři Voxel, Pekař a mnozí další.

Natruc letos přivítá kromě výběru toho nejlepšího z české a slovenské scény i britské duo Killaflaw, na tomto projektu se podílel i bubeník světoznámé kapely Pendulum. „Vůbec poprvé v Kolíně vystoupí kapela, která má za sebou účast i na největším festivale na světě, legendárním Glastounbury,“ dodává Martin Řehoř.

Návštěvníci Natrucu se letos mohou těšit na velmi zajímavé interprety ze zahraničí. Z Velké Británie dorazí kapela China Shop Bull, která svou tvorbu definuje jako živý mix ska rave a drum and bass. Ostrovní kritici dokonce napsali o této kapele: „Pokud vás nedokáže China Shop Bull roztančit, nezasloužíte si nohy.“

Program doplňují zahraniční hosté ze Slovenska, punkrocková legenda Konflikt, nebo nejlepší slovenský ska-punk v podání kapely Smola a Hrušky.

Znám je již kompletní seznam více jak třiceti účinkujících, který pořadatelé odhalili na www.natruc.eu.

Festival Natruc patří mezi málo akcí s dlouhou tradicí, které si udržují nízké ceny vstupného. Do konce května jsou vstupenky v předprodeji sítě Ticketstream za 250 korun. Pořadatelé také lákají na rodinné vstupné či skupinovou slevu.

Dodal: Markéta Pešková, Studio PR
NATRUC KOLÍN

NATRUC KOLÍN

Sobota 2. 8. 2014
220 Kč v předprodeji
Vystupují:
Wohnout, Mandrage, Sto zvířat, Vladimír Mišík & ETC, Rybičky 48, zakázanÝovoce, Smola a Hrušky (SK), Hentai Corporation, Super Tuzex Bros, Sek jsi bombónky a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |