FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Shotgun - videa a zhodnocení pořadateli

Shotgun - videa a zhodnocení pořadateli
13. 09. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Další ročník dvoudenního festivalu elektronické hudby Shotgun v Hrádku nad Nisou je za námi a nám nezbývá nic jiného než vzít do ruky pravítko a tužku a namalovat za ním čáru. V následujícím textu chceme nejen bilancovat, ale především Vám všem poděkovat.
Nejdříve přistupme k faktům, číslům a reportům.
Letošního ročníku festivalu se zúčastnila necelá tisícovka lidí a to v zajímavém poměru 50/50 mezi Čechy a návštěvníky z Polska a Německa. Oba dny se nesly ve velmi příjemném a klidném duchu, nezaznamenali žádné byť sebemenší problémy. Páteční noc se Synkrem přilákala nebývalé množství českých novinářů, propagátorů, djs a lidí z odborné veřejnosti. Bezesporu bonbonkem byla návštěva plně obsazeného auta z finského hlavního města Helsinky.

Nähdään myöhemmin! :)
Na festivalu vystoupili všichni avizovaní umělci. Nejvíce ohlasů získali Benjamin Damage, Synkro, Naibu a Esther Duijn. Z českých umělců nejvíce zabodovala živá vystoupení TomHolic a Subject Lost.
 





Jsme Vám ovšem dlužni i omluvu za technické problémy na pódiu páteční Volnej průběh stage. Děkujeme za trpělivost a věříme, že jsme na kvalitě vystoupení na začátku večera příliš neubrali.

Kemp Kristýna jste plně obsadili a až na jedno drobné zranění návštěvnice jste opět dokázali, jaké jste skvělé publikum. Děkujeme.

Rádi bychom si zachovali tvář a připravili na příští rok další kvalitní a zajímavý event, na které bychom mohli přivézt a představit nová či kultovní jména nejen ze zahraničí. K tomu nám pomáháte i Vy. Letošní ročník skončil vyrovnaným rozpočtem a opět nám dokázal, že jdeme správným směrem a že to opravdu jde bez masivní propagace a headlinerů, kteří tu byli již mnohokrát a mnohokrát ještě dorazivších.

Velké díky patří všem kamarádům a lidem, co nás podporují, městu Hrádek nad Nisou, Bráně Trojzemí, Rbma, partě okolo _Stroy studia, brigádníkům, lidem v pizzerii a kavárně. Dále pak díky patřím našim rodinám a partnerům za jejich trpělivost a především děkujeme Vám za to, že Vás Shotgun stále baví!

Odměnou Vám za přízeň jistě bude brzké zveřejnění videí s full audio stopou o délce 30-40 minut z vystoupení několika headlinerů.

Zůstaňte s námi a sledujte nás!

Dodal: Daniel Morávek, Shotgun Festival
SHOTGUN FESTIVAL

SHOTGUN FESTIVAL

Pátek 6. 9. 2013 až Sobota 7. 9. 2013
275 Kč jednodenní, 375 Kč dvoudenní vstup
Vystupují:
synkro, triad, naibu, koogi, touchwood, stanzim, rade, ahz, nitrous, misology, škuban , d.resist & papaya, mc procter, benjamin damage, edward, esther duijn, subject lost live, elektrabel live, ans, dialect livepa, eva porating, luckyboi & mooris, muah! showcase_ tom holic live, kellys & click joe, psj
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |