FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Sedmý ročník festivalu Stop Zevling

Sedmý ročník festivalu Stop Zevling
19. 08. 2013   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Pražská čtvrť Černý most ožije 14. září pouličním festivalem Stop Zevling. Ten během jednoho dne nabídne nejen domácí, ale i zahraniční hudební interprety v čele s legendární českou hiphopovou kapelou PSH nebo zahraničními Asleep But Alive.
Mydy Rabycad
První česká electro-swingová kapela Mydy Rabycad. Z jejich vystoupení je cítit energii popředních evropských electro-swingových kapel jako jsou Parov Stelar Band a Caravan Palace.

„Festival Stop Zevling je především oslavou setkávání, ale i poznávání nových přátel. Svým zařazením do kategorie „multižánrový“ festival bychom rádi dokázali, že zábava může mít mnoho podob. Přinášíme na Černý Most hudbu všech žánrů, stand-up comedy Na Zevláka s dvojící Karel Hynek & Petr Vydra, kulinářské umění z několika zemí, autorskou tvorbu mladých českých návrhářů, programy neziskových organizací působících na Praze 14 nebo aktivní vyžití návštěvníků v části zvané SPORT JAM. Od ostatních festivalů se lišíme především pestrým a netradičním programem. V neposlední řadě bych zmínil, že vstupné na festival je zdarma.“ uvádí letošní ročník jeho ředitel Vojtěch Havlovec.

Program festivalu zahájí na sportovištích ZŠ Vybíralova na Černém Mostě SPORT JAM s výběrem 9 sportovních disciplín jako například fotbal, nohejbal, speedminton, olympiáda žen nebo tradiční švédská hra Kubb. Zájemci se mohou zdarma přihlašovat do konce srpna na webových stránkách festivalu. Pro vítěze jsou připraveny věcné ceny a poháry.
 

Hlavní blok programu startuje desátou hodinou dopolední na veřejných prostranstvích ulice Arnošta Valenty, kde dočasně vyroste „Městečko volnočasových aktivit“ pod záštitou starosty Bc. Radka Vondry. Svoji činnost zde představí několik neziskových organizací Prahy 14, které pro návštěvníky připravily tvořivé programy a vystoupení na pódiu. Chybět nebudou doprovodné programy, divadla a v neposlední řadě i živá vystoupení umělců. Poblíž ulice Bryksova v nově vzniklém kulturním centru Plechárna po celý den probíhá gastrofestival s tématikou zahraničních kuchyní nebo přehlídka autorské tvorby mladých českých návrhářů s názvem be:šik, kam si návštěvníci mohou přijít prohlédnout nebo zakoupit šperky, oblečení i doplňky.

O hudební zážitek se postarají 2 hudební pódia, která na sebe budou vzájemně navazovat. Kromě jiných zde vystoupí přední čeští interpreti nezávislé elektronické scény v čele s mladou electro-swingovou kapelou Mydy Rabycad, česko-anglickými Asleep but Alive nebo nechvalně známou trojicí PSH, která se svým přínosem pro hip hopovou kulturu (ať už jde o rap nebo graffiti) zapsala do kronik a paměti každého posluchače rapu.

V prostoru akce se mohou návštěvníci zapojit do všech aktivit a na vlastní kůži si vyzkoušet nejrůznější adrenalinové sporty jako například Ultimate Frisbee, jízdu na terénních elektrických skateboardech nebo oblíbenou pálkovou hru softball. Pro velmi aktivní jedince jsou připraveny tréninkové programy bootcamp, které čerpají z původního armádního konceptu.

Parkour
Parkour je metoda tréninku, která umožňuje překonávat překážky v městském i přírodním terénu.

Více informací na: http://www.stopzevling.cz

Dodal: Kateřina Pavlíčková, Stop Zevling festival
STOP ZEVLING

STOP ZEVLING

Sobota 14. 9. 2013
zdarma
Vystupují:
Mydy Rabycad, Asleep but Alive, PSH, MC Messenjah, Missy M, MR.Roll, Selector Boldrik, Lucy Junk, Hot Wings, Reverends, LIL Rowa, Ollie Torr, Face, Flesh, Jakub Vaniš, Poeta
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |