FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

První ročník festivalu Ultra Europe

První ročník festivalu Ultra Europe
14. 03. 2013   |   Autor: Sonja   |   Komentáře (1)
V Chorvatsku se letos uskuteční vůbec první ročník elektronického festivalu Ultra Europe. V  termínu od 12. – 14. července ve Splitu vystoupí nespočet zahraničních hvězd. Stage Carla Coxe bude hostit jména jako Guy Gerber, Jamie Jones či Luciano. House póidum nabídne vystoupení djs Arty, Krewella, Sander Van Doorn, Swanky Tunes nebo Riot Gear.
Nejčerstvějším přírůstkem v line upu chorvatského festivalu je pak švédské duo Dada Life, které se představí společně se Stevem Aoki a Erickem Morillo na na speciální plážové party na ostrově Hvar.


 
Doposud bylo zvěřejněno celkem 24 umělců, ovšem jejich celkový počet by měl přesáhnout číslovku 35.
 
Zájem o festival je prozatím mimořádný – organizátoři očekávají návštěvnost partypeople až z 54 zemí. Pokud se jejich předepověď vyplní, mělo by se jednat o jednu z největších tanečních parties v tomto regionu vůbec.
 
„Musím říci, že jsem opravdu ohromen tak obrovským zájmem o festival Ultra Europe. Již dnes můžeme potvrdit, že se eventu zúčastní i návštěvníci ze zemí jako je Austrálie, Velká Británie či USA. Kombinace kouzelného prostředí Jadranského moře v okolí ostrovu Hvar a historických pamětihodností ve Splitu dává festivalu specifickou a nenapodobitelnou tvář. Na prvním ročníku usilovně  pracujeme a doufáme, že si akci od 12. – 14. července  společně s námi užijí tisíce spokojených návštěvníků z celého světa.“  komentuje Joe Bašić, ředitel Adria MM Production.
 
Na stage Carl Cox and friends poprvé v Chorvatsku vystoupí chillsko-švýcarský Luciano. Další zářící house-techno hvězdou v line upu bude Jamie Jones, který se v Chorvatsku těší čím dál větší oblibě. Luciano vystoupí v pátek, zatímco izraelský Guy Gerber s Jamie Jonesem se představí v sobotu.


 
Na hlavní stage pak zazáří jména jako Krewella a Sander van Doorn. Krewella je elektronická taneční skupina z Chicaga sestávající ze členů Jahan Yousaf, Yasmine Yousaf a Rain Man. Trojice by měla potěšit především příznivce dubstepu. Ultra Europe pak do svého nabitého diáře zařadil i progressive house dj Sander Van Doorn. Ve Splitu tak určitě zazní jeho současný hit Love is Darkness včetně remixů písní The Killers, Robbie Williams nebo Depeche mode.
 
Na speciální beach party na ostrově Hvar se návštěvníci mohou těšit na Dada Life. Švédské electro duo tvoří hit za hitem a není proto divu, že jejich Youtube kanál zaznamel již více jak 2 milióny zhlédnutí. Nejen proto jsou považováni za headlinery festivalu.


 
Momentálně je prodeji limitovaný počet lístků na festival ve Splitu za 66 EUR. Cena třídenní permanentky činí 99 EUR.

Lístky je možné zakoupit i jako balíček s ubytováním na www.travel2ultra.com. Vstupenky za 60 EUR budou v oběhu jen pár dní, jejich cena se pak bude postupně zvyšovat. Lístky jsou v prodeji od 13. 3. na http://ultraeurope.com a přes Eventim.
 
Veškeré informace o festivalu najdete na http://ultraeurope.com/ a na oficiální Facebook page.
ULTRA EUROPE

ULTRA EUROPE

Pátek 12. 7. 2013 až Neděle 14. 7. 2013
75 EUR, Hvar Island vyprodán
Vystupují:
Afrojack, Armin van Buuren, Carl Cox, Hardwell, Fedde le Grand, Luciano, Deniz Koyu, Adam Beyer, Yousef, Chase & Status, Cazzette, Nicky Romero, Porter Robinson, Sander Van Doorn, Umek, Jamie Jones, Guy Gerber, Bingo Players, Krewella, Marco Carola, Reboot, Swanky Tunes, Dada Life, Steve Aoki, Nervo, Erick Morillo, Adventure Club, Hard Rock Sofa, Jon Rundell, Sunnery James & Ryan Marciano, W&W, Brass Knuckles a další
Koupit vstupenky online
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
Doprava Ultra Europe | 21. 04. 2013 | 06:46:10
Doprava Ultra Europe

Doprava na Ultra Europe ve Splitu..AVICCI, AFROJACK, HARDWELL, CARL COX!!!!....Cena za 3 noci jen 1890 Kč!!!! Pro více informací či NEZÁVAZNOU rezervaci..klikněte zde: http://ultrabus.eu/

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |