FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Zajímavý line up Grape festivalu

Zajímavý line up Grape festivalu
08. 06. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Nováček mezi slovenskými festivaly, který v minulém roce debutoval s jmény jako Royksopp, The Subways nebo Paraov Stelar a získal si tak přízeň množství fanoušků, připravil své druhé pokračování. Na akci bude i letos zajímavá hudební úroda: Interpol, Hurts, The Wombats, Marina & The Diamonds, The Sounds nebo The Qemists.
Organizátoři nezaháleli ani letos a k velmi kvalitně obsazené domácí scéně, přidali i výběr toho nejlepšího z české alternativy a doplnily je zvučnými jmény ze zahraničí. Na koho se tedy můžeme těšit, když dorazíme na letiště do Piešťan mimo jiné, vzdálených od českých hranic přibližně 60 kilometrů?

Bezesporu největším tahákem budou američtí post punkeři Interpol, kteří na Slovensku, ale ani v Čechách doposud nehráli a také vycházejíci synthpopové hvězdy Hurts. Obě kapely v pátečním programu na hlavní scéně ještě doplní švédští rockeři The Sounds. Nezaostane ani druhá scéna, kde budou headlinerem drum´n basoví The Qemists, kteří dorazí v plné koncertní sestavě.

interpol

Sobotní program se bude nést ve znamení „nové“ generace, letiště roztancují liverpoolští kluci The Wombats, všechny uchvátí svým čarovným hlasem krásná Marina & The Diamonds a vše završí mnohonárodnostní taneční seskupení z „českými kořeny“ Noise Of Human Art (N.O.H.A.).

Na druhý festivalový den připravili organizátoři i jedno malé překvapení v podobě irské elektro-jazzové formace Kormac´s Big Band, která se na podiu představí až v jedenáctičlenné sestavě.

A co naše kapely? Bude jich na Grejpu (tento název již zlidověl) víc než dost a dá se s nadsázkou říct, že festival se stává „československým“. V seznamu jsou: Midi Lidi, United Flavour, DVA, Kazety, Luno, Sunflower Caravan, Cartonnage, I Like You Hysteric, The Roads nebo Niceland. Pochopitelně největší zastoupení má domácí scéna, vzpomeňme například skupiny Para, Puding Pani Elvisovej, Hex, Billy Barman, Talkshow, Longital, či vychytané dídžeje B-Complexa a L Plusa.

sunflower caravan

Celý program se bude odehrávat až na čtyřech scénách, tři z nich budou fungovat až do rána nasledujícího dne, nebudou chybět ani divadelní soubory, mladí výtvarníci a opět se připravuje také handmade zóna, kde si budete moci udělat i vlastní památku na festival.

Jelikož kompletní program v tomhle článku nelze vyjmenovat, nejlepší bude stavit se 12.-13. srpna na letišti v Piešťanech a prožít pár příjemných dní se sympatickými lidmi a dobrou muzikou . Za 29 euro? No nekup to!

Více info na www.grapefestival.sk

Dodal: Michal Rejzek, D smack U Promotion
GRAPE FESTIVAL (SK)

GRAPE FESTIVAL (SK)

Pátek 12. 8. 2011 až Sobota 13. 8. 2011
29 EUR
Vystupují:
Interpol, Hurts, The Wombats, Marina & The Diamonds, The Sounds nebo The Qemists, Midi Lidi, United Flavour, DVA, Kazety, Luno, Sunflower Caravan, Cartonnage, I Like You Hysteric, The Roads, Niceland, Para, Puding Pani Elvisovej, Hex, Billy Barman, Talkshow, Longital, B-Complexa, L Plusa a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ FOTKY
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |