FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

JamRock 2011 je plný novinek!

JamRock 2011 je plný novinek!
11. 05. 2011   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Festival JamRock přináší jednu novinku za druhou. Bude se zde natáčet několik DVD a klipů, vzniknou kombinace kapel a zpěváků, které jste už léta nemohli vidět. Je tedy znát, že si letos dali pořadatelé opravdu záležet.
Asi jednou z nejpříjemnějších reminiscencí bude vzpomínka na kapelu Lucie, kdy David Koller zazpívá některé songy této rockové legendy s excelentní Lenkou Dusilovou tak, jak je znáte z rádií i z dob, kdy s nimi ještě hostovala.

Překvapením je vystoupení a znovuobnovení dnes již prakticky nehrající kapely Alice v sestavě s Danem Bártou! Během turné s Lucií si získala kapela naprosto výjimečný statut a pozici na české scéně, kdy Danovo pojetí a zpěv je unikátní!

Jedna z nejmladších hvězd Tomáš Klus, který vždy překvapí své posluchače svým vtipem, v současnosti, krom nové pohádky, také natáčí novou desku, ze které zahraje úplné novinky.

Čechomor na JamRocku nabídne věci z nového alba, z části natáčené v USA za aktivní účasti slavného kytaristy Gerry Leonarda (katarista Suzanne Vega, David Bowie atd…), který posunul tuhle kapelu blíž k rockovějším vodám, zároveň se však neztratilo nic z toho, co fanoušky k Čechomoru tolik přitahuje.

Přední česká kytarovka November 2nd v jejímž čele stojí charismatická Saša Langošová představí na JamRocku nové album, s nímž pomáhala i Suzanne Vega, která si tuhle kapelu vybrala jako hosta svých letních koncertů!

Samostatnou kapitolou je kapela Mothers Angels z Litomyšle, která patří k vůbec nejrychleji stoupajícím uskupením české scény, a to i bez pomoci televize. Tihle mladí muzikanti si razí cestu svým neuvěřitelně výbušným vystoupením v kombinaci s melodickými songy a texty, v nichž nacházejí svoje osudy a sny posluchači bez rozdílu věku. Klukům je něco málo přes dvacet let a mají za sebou téměř půlroční turné s UDG, Divokým Billem a spoustu samostatných koncertů. Na JamRocku budou předskakovat hlavní hvězdě – britským REEF a zároveň zde natočí videoklip a DVD!

Český punk-jazzový band zde odehraje vzhledem ke své dosavadní anglické tvorbě, převratné pecky v podobě ukázek z česky zpívaného nového alba! Mimochodem tahle skvělá partička natáčí muziku do nového Hřebejkova filmu.

Plný koš dalších novinek vám přineseme zhruba za týden. To už i ostatní kapely – letos dohromady přes čtyřista vystupujících – budou rozhodnuty co na JamRock přivezou. Protože se tenhle festival, díky pečlivě hlídané kvalitě vystupujících (a to nejen kultovních kapel typu REEF (GB), Therion (SWE), The Adicts (UK) atd. stává prestižní záležitostí s přídavkem neopakovatelnosti, je více než jisté, že letos to bude svátek hudby a pohody.

Dodal: Iva Rejlová, JamRock
JAMROCK

JAMROCK

Čtvrtek 9. 6. 2011 až Sobota 11. 6. 2011
490/550 Kč jednodenní 390 Kč
Vystupují:
Reef The Adicts Segment Sebastian Shatter Fanánek + Synové Výčepu Loccomotive Apple Juice Eggnoise Ready Kirken Hashberry Nil Vypsaná Fixa Zemanová Bára Eastpark UDG T.B.R.O. (Nor) Chinaski Tleskač Die Happy Johnny Said The Number The Pooh Good Fellas The Coolers Simple Muffin Ill Billy Hi Tec (D) November 2Nd Eddie Stoilow The Switch Trashtucada (Sp) Tomáš Klus Alice + Dan Bárta Skyline Čechomor Lenka Dusilová David Koller Mothers Angels Wohnout Divokej Bill Sto Zvířat a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |