FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Víťa Chromek: Jde především o atmosféru

Víťa Chromek: Jde především o atmosféru
02. 08. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Místem konání 13. ročníku Hradhouse je opět osvědčený hrad v Boskovicích, který v minulosti přivítal celou řadu hvězd světové taneční scény. Festival se koná již tento pátek 6.srpna. Přečtěte si rozhovor s Víťou Chromkem z pořádající agentury Vichr production.
Tak jaký bude letos Hradhouse?
Máme velký zájem na tom , aby byl pohodový, klidný a každý si ho užil. Letos moc netlačíme tzv.“na pilu“ ani mediálně, protože si myslím, že pokud někdo má rád Hradhouse a jeho atmosféru, tak přijde. A pokud ne, tak stejně žádná masáž nepomůže.

Letos je to třináctý ročník, co to pro Tebe znamená?
Stejnou práci jako každý rok, těšení se na pořádnou kalbu a taky vzpomínky. Je to strašně dávno, kdy jsme jeli s kolegou Filipem Dohnalem z brněnské párty Garage a v buchlovských horách uviděli svítit hrad Buchlov…a pak přišel ten nápad ! Párty na hradě! Založili jsme agenturu Vichr production, spojili jsme se s Pavlem Tesařem, který už tehdy měl větší zkušenosti v pořádání parties a rozjeli to. Doufám, že ještě nějaký rok pojede.

vit chromek

Jak vlastně vznikl název?

Tehdy jsem pracoval jako vedoucí klubu Mír v Uh.Hradišti a byl tam na civilce můj kamarád David Zezula /dnes pracuje v reklamě/ a když jsme mu řekli o tom nápadu, tak se hned chytil A jelikož je velmi kreativní, hned vymyslet tento, tehdy v pravdě nic neznamenající název Hradhouse.

Jak je těžké v době tzv.krize pořádat akce?

Po pravdě je to malinko horší, jelikož náklady stoupají a sponzoři mizí. Přitom lidé chtějí dobré účinkující, super zvuk, bezpečnost a všechny možné výhody a my snaží to plnit. Bohužel je to o hodně penězích. Ale věřím, že se opět vše vrátí do normálu. Musím tady velmi, VELMI, poděkovat především firmě Pinelli,která vyrábí energetické nápoje Semtex , Erektus a další a která to s námi táhne od prvního ročníku ! Díky.

Na koho se Ty letos osobně nejvíc těšíš?

Osobně asi na Justina Robertsona, jelikož je to pro mě velké ikona a také na Babicze. Ale jak jsem říkal, na Hradhousu jde především o atmosféru. Takže všechny zvu.

Díky a ať to vyjde.
Ptala se Míša Mochytková


Dodal: Katka Červinková, Mersey Agency
HRADHOUSE

HRADHOUSE

Pátek 6. 8. 2010
Předprodej 470 Kč + poplatky
Vystupují:
Robert Babicz live (DE), Justin Robertson (UK), Chaab (HU), Orbith, Jerry, Javas, Romano Porni, Ibe, Elio, Mekki Martin, Tomas Haverlik (SK), Michal Breeth (SK), Michael C, Stepan Bruck, Hydrophonic, Typhone, Deivis, Katcha, X.Morph, Blulajta + MC Vaant, Stantha a Holder, Lucasch, Coma, Luis, Mildee, Daemon, Jordy, Noxx Van Borg, Bear, Karloss, Andrew Mallet vs. Hellman, Kyanid & Mario von Kukuson, Martin Streed, Kangoora, CJ Fox, D´Safo, Worm vs. Psycho, Wecca, Gianni, Djeda Lebeda
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |