FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hradhouse 2010 představuje Tomase Haverlika

Hradhouse 2010 představuje Tomase Haverlika
06. 07. 2010   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Tomas Haverlik je už deset let představitelem a exportérem slovenského progressive house a trance zvuku se zárukou kvality. Tento úspěšný slovenský dj letos mimo jiné ošperkuje line up festivalu Hradhouse 2010.
Je autorem hitů Hannah, Tyra, Synthia a Noel, které najdete v kufrech předních světových DJs, jakými jsou např. Deep Dish, Deepsky, Hernan Cattaneo, Sasha či Satoshi Tomiie. Ve skladbě Noel uslyšíte vokály oblíbené slovenské zpěvačky Mishy; tato skladba bodovala v hitparádách několik měsíců. Zahrál si hned třikrát po boku DJe Tiesta, podpořil však také Above & Beyond, John Digweed, Kosheen, Way Out West, Jaydee a další. Je také tvůrcem pořadu na severoamerickém radiu ETN.fm a hostování přijal několikrát např. v Eccentric Beats, Proton či Global DJ Broadcast. Toť ve zkratce Tomas Haverlik… Pojďme si o něm říct něco víc…



Tomas Haverlik je už 10 let představitelem a exportérem slovenského progressive house a trance zvuku se zárukou kvality. Jeho aktivity mají kořeny už v roce 1999 v projektu Haverlik & Tkáč, prošli přes klasický euro-trance spoustou hudebních odnoží této hudby, než Tomas objevil scénu „progressive“, hudbu zaškatulkovanou právě pod toto označení podle netradičních a neustále inovovaných postupů, díky kterým se stále vyvíjí.

Základem Tomasovy produkce je vždy silný motiv, prolínající se celou skladbou, její progressivita spočívá ve stylizaci, celkové atmosféře, kterou posluchači navodí, množství neidentifikovatelných zvuků a efektů, které podtrhují luxusní hudební zážitek.



V roce 2002 si ho všimla hudební vydavatelství, hned první skladba Hannah zaznamenala velký úspěch a dodnes patří mezi hymny stylu progressive. Následovala druhá deska dua Haverlik & Tkáč s názvem Tyra, která si našla cestu k takovým velikánům, jako např. Deep Dish, Sasha, Hernan Cattaneo, Sander Kleinenberg a mnoha dalších. Následující releasy zaznamenaly obdobný úspěch, ať už se jednalo o skladbu Synthia nebo Noel, ve které zazní vokály slovenské zpěvačky Mishy. Zmíněné skladby se staly součástí různých kompilací a setů v podání výše jmenované světové progressive elity. Také díky tomu se Tomas dostal pod křídla anglického major labelu Baroque Records. V současnosti připravuje vlastní studiové album.



Díky svým producentským úspěchům získal Tomas také vlastní prostor na severoamerickém prog-trance radiu ETN.fm, a to každý druhý pátek v měsíci. Během 60 minut uslyšíte to nejlepší z progressive house a trance, exkluzivní záležitosti, které neuslyšíte nikde jinde. Momentálně má Tomas za sebou 5 let vysílání.

Jeho producentské počiny mohli jeho fanoušci ocenit ve všech koutech světa. Každé jeho vystoupení je jedinečným zážitkem, vždy zcela originální směsice melodií a nálad, které vibrují tělem a nenechají nikoho v klidu. Nenechte si proto ujít otce slovenského progressive na festivalu Hradhouse!

www.tomashaverlik.com

Sety k poslechu zde


Dodal: Katka Červinková, Mersey Agency
HRADHOUSE

HRADHOUSE

Pátek 6. 8. 2010
Předprodej 470 Kč + poplatky
Vystupují:
Robert Babicz live (DE), Justin Robertson (UK), Chaab (HU), Orbith, Jerry, Javas, Romano Porni, Ibe, Elio, Mekki Martin, Tomas Haverlik (SK), Michal Breeth (SK), Michael C, Stepan Bruck, Hydrophonic, Typhone, Deivis, Katcha, X.Morph, Blulajta + MC Vaant, Stantha a Holder, Lucasch, Coma, Luis, Mildee, Daemon, Jordy, Noxx Van Borg, Bear, Karloss, Andrew Mallet vs. Hellman, Kyanid & Mario von Kukuson, Martin Streed, Kangoora, CJ Fox, D´Safo, Worm vs. Psycho, Wecca, Gianni, Djeda Lebeda
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |